Uw zoon of dochter wil zijn/haar kinderfeestje vieren in Purmerend? Dan nodigen wij u graag uit bij bowlingcentrum Split om gezellig te komen bowlen en eten. Het zal een onvergetelijk kinderfeestje worden, op onze moderne bowlingbaan.

 

Mogelijkheden kinderfeestje Purmerend

Viert u het kinderfeestje bij Bowling Split dan kunt u kiezen uit drie verschillende arrangementen.

Kinderfeestje optie 1

Na 45 minuten discobowlen gaan de kinderen aan tafel, waar patat met een snack wordt geserveerd of een pannenkoeken menu. Daarnaast staat er onbeperkt limonade klaar voor de kinderen. Na het eten kunnen ze weer 45 minuten discobowlen. Na afloop krijgt de jarige nog een klein presentje en allemaal een bowldiploma.

45 minuten  discobowlen
30 minuten  eten + limonade
45 minuten  discobowlen

De prijs voor dit kinderfeestje  is € 13,95 per kind, minimaal 4 kinderen.

Kinderfeestje optie 2

Anderhalf uur discobowlen  op onze bowlingbaan, inclusief onbeperkt lomonade en 4 stuks bittergarnituur per kind. Chips mee naar huis.

De prijs voor dit kinderfeestje in Purmerend is € 9,95 per kind, inclusief presentje voor de jarige. 

Kinderfeestje optie 3

Dit kinderfeestje in Purmerend voorziet in alle gemakken. Na een uur discobowlen op onze bowlingbaan schuiven de kinderen aan tafel om te genieten van patat met een snack, of een pannenkoekenmenu en een lekker ijsje.

1 uur  discobowlen
30 minuten  eten + een ijsje

De prijs voor dit kinderfeestje in Purmerend is € 10.95 per kind, minimaal 4 kinderen.

 

Kinderfeestje in Purmerend reserveren

De kinderfeestjes kunnen gevierd worden op woensdag, vrijdag en zaterdag, tot 17:00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 242 99 099 of stel uw vraag via onderstaande button.

undefined