U wilt gezellig een uurtje bowlen in Purmerend? Dan is bowling Split een uitstekende mogelijkheid. Ons bowlingcentrum heeft 10 moderne bowlingbanen, waarop u met maximaal 4 personen kunt bowlen.

Bowling Split beschikt over bowlingbanen met blacklights en een unieke lasershow. Dit maakt bowlen in Purmerend tot een unieke ervaring. Tijdens het bowlen kunt u gezellig een bittergarnituur bestellen en er een lekker drankje bij nemen.

 

Bowlen en steengrillen in Purmerend

Wilt u na het bowlen in Purmerend ook gezellig blijven eten? Dan kunt u bij ons terecht voor een arrangement bowlen en steengrillen. Afhankelijk van uw wensen kunt u genieten van drie verschillende steengrillarrangementen; Steengrillen, luxe steengrillen en vis steengrillen. Deze arrangementen bestaan uit verschillende soorten vlees/vis aangevuld met patat, stokbrood, sla en diverse sauzen.

 

Openingstijden bowlen in Purmerend

Bowlingcentrum Purmerend is een drukbezochte locatie om te bowlen in Purmerend. U kunt de hele week bij ons bowlen, behalve op maandag dinsdag en donderdag. Zie onderstaand onze openingsdagen en –tijden.

Maandag       gesloten 
Dinsdag        gesloten
Woensdag     13:00 - 18:00
Donderdag gesloten
Vrijdag        14:00 - 00:00
Zaterdag     13:00 - 00:00
Zondag        13:00 - 21:00

(Op gesloten dagen: bedrijfsfeestjes op aanvraag, min. 20 p.)

 

undefined